InfraSweden2030 Projektdag 28 september

InfraSweden2030 Projektdag 28 september

28 september 2017, kl 14:00 – 16:00. Dome of Visions, KTH, Valhallavägen 79

Kom och mingla med oss, våra projektledare och andra branschkollegor!

Innovation föds ur samarbete, och samarbeten blir lättare om man träffas. Därför bjuder vi till mingel och postersession där de över trettio projekt som fått stöd genom InfraSweden2030 får visa alla framsteg de gjort och vilka innovationer de kommit fram till. Flera av projekten rör sig i liknande områden, och varje utlysning är en chans att samarbeta för att ta innovationer och projekt till nästa nivå. Vi tycker därför att det är viktigt att ses och ta del av projektresultaten!

Eftermiddagen inleds med att InfraSweden2030 ger en uppdatering om vad som sker i programmet, och berättar om höstens utlysning. Vi kommer också ge plats för några av våra projekt att presentera sig lite extra. Därefter bjuder programmet på fika och fritt spelrum att mingla och få inblick i de olika projekten via en posteression.

På plats finns våra projektledare, InfraSweden2030:s programkontor, de många stora branschorganisationer som är med i innovationsprogrammet, forskare och andra intresserade, så projektdagen är ett utmärkt tillfälle att hitta samarbetspartners för nästa utlysning. Glöm inte visitkorten!

Program

14-15 Information från programkontoret och korta presentationer från några av InfraSweden2030:s projekt

15-16 Postersession och mingel

Anmälan